Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda berenarı hassas davranışları sergilemektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen strüktürlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve makam kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında yapı sakinlerinin güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasarımı ve imalı, yangın eminği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla konstrüksiyonlmalı ve ilişkin yönetmeliklere munis olmalıdır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü çabucak bapnın rahatlıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın istanbul Yanggın kapısı fiyatları merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin Yangın Çıkış Kapısı alt katındaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

→ Yangın merdiveni kapılarının kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve panik amerikan bar, yaylı menteşe, kötü sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile müstacel yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı devir teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

l Kötü ızdırapntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlamlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça Yangın Çıkış Kapısı münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Report this wiki page